MV Agusta Dragster 800 2016 Wit ABS

€ 11.250,00

Gegevens

Wat een pracht van een machine, deze Dragster 800 EAS! Tot in de kleinste details ziet het er gelikt uit, en wat een afwerking. Tweekleurig stiksel in het strak vormgegeven zadel. De enkelzijdige achterbrug met dat schitterende 10 spaaks wiel erin. Hoe de ketting door de achterbrug loopt is prachtig. Het MV logo wat in zeer veel onderdelen verwerkt is, zelfs in de zijstandaard en voetstepjes, alles van lichtgewicht aluminium. De makkelijk inklapbare bar-end mirrors zijn slim bedacht, net als de verstelmogelijkheden van de clip-ons. Je raakt niet uitgekeken. Dé high-performance naked bike op de markt.

Het machtige 3-cilinder motorblok en natuurlijk de kenmerkende 3 uitlaatpijpen, die in dit geval van HP Corse zijn (€1500,-), klinken als een orkest. Vanaf 8000 toeren heb je het maximale koppel en echt een spectaculair accelererende machine. De motor loopt nog gewoon door tot 13.000 tpm voor het rood begint. Je snapt dus dat hier heel wat power en beleving uit komt. Het super lage gewicht helpt natuurlijk ook in het verkrijgen van topprestaties. De Quickshifter (EAS) zorgt voor feilloos schakelplezier door de toeren heen.

In 2013 lanceerde MV Agusta de Brutale een powernaked die in dit segment de beleving naar een nieuw niveau bracht. In 2014 werd op hetzelfde platform de Dragster gepresenteerd, waarbij eigenlijk alleen optische verschillen aanwezig zijn. Het kontje, bredere achterband en het stuur zijn de meest opvallende. De rijhouding is sportief, maar toch vrij rechtop en comfortabel.

Marzocchi upside-down voorvork (volledig instelbaar)/ Sachs progressieve achterveer (volledig instelbaar)/ Brembo radiaal gemonteerde remklauwen / Bosch 9+ ABS en TC (instelbaar) / Quickshifter / MVICS 2.0 -Motor Vehicle Integrated Control System- met 4 rijmodi (Normal Rain Sport Custom)

Zadelhoogte: 810mm
Rijbewijs: A

Verkoper

BakkerMotors Bakker