Benelli TRK502(x)

6299 €

Gegevens

Benelli’s TRK 502 adventuremotor is jouw ticket naar vrijheid. Of je nu in de stad rijdt of het hinterland verkent, de TRK is de perfecte reisgezel. Met zijn comfortabele zithouding, indrukwekkende windbescherming, competente vering, en natuurlijk de krachtige tweecilinder wordt elke dag een nieuw avontuur. Zo kan jij onbegrensd nieuwe werelden ontdekken!

TRK 502 aan 6299,-

TRK502x aan 6699,-

 

Kenmerken

De gloednieuwe 500 cc vloeistofgekoelde viertakt tweecilinder huist daarnaast in een kenmerkend Benelli stalen trellisframe. Tevens is hij voorzien van elektronische injectie, bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder. Een maximumvermogen van 48 pk bij 8.500 tpm en 45 Nm koppel bij 4.500 tpm, garanderen een perfect responsief blok in alle omstandigheden. De vering biedt bovendien zowel rijder als passagier maximaal comfort: dankzij een instelbare UPSD vooraan en een monoshock achteraan. Ook zijn de remprestaties indrukwekkend: zwevende tweezuigerremklauwen grijpen vooraan in op dubbele 320 mm remschijven. Achteraan bijt een tweezuigerklauw zich vast in een 260 mm remschijf.

Kortom: stabiliteit, veiligheid en precisie, dat zijn de sleutelwoorden voor deze nieuwe Benelli TRK 502. Stap op, en maak dat je wegkomt.

  • CILINDERINHOUD
    499,6 cc
  • GESCHAT VERMOGEN
    45 Nm (4,6 kgm) @ 5000 tpm
  • BRUIKBARE TANKINHOUD
    20 l
Bike Parts is officieel verdeler van motorfietsen van Suzuki, Royal Enfield, Benelli, Sym, en bromfietsen van Peugeot, Sherco en Derbi

Voor een volledig overzicht van onze tweedehands motoren en bromfietsen surft u naar onze website of kijkt naar onze andere zoekertjes op deze site.

Bij Bike Parts bieden wij de mogelijkheid tot online boeken van snelservice voor onderhoud van uw motorfiets, reparatie en bandenwissel. Klaar terwijl u wacht, indien u dat wenst.

Bike Parts is verdeler van Shad bagagesystemen voor motorfietsen en naar wens rusten wij uw tweewieler verder uit met topkoffer of zijkoffers, tassen en tanktas of comfortzadel van huismerk Shad in onze comfort-store. Wij hebben alle courante onderdelen in voorraad.
U kunt in de werkplaats van Bike Parts ook terecht voor Tuning & Construction, maatwerk en motorfietsengineering.

In de BikeParts Fashion store ontdekt u kledij, laarzen en handschoenen van diverse grote merken.
Uiteraard leveren wij als verdeler van Japanse, Koreaanse en Franse merken nieuwe motoren en toebehoren. Kwaliteitsvolle bromfietsen van Derbi, Sherco, Sym en Peugeot zijn uit de toonzaal leverbaar.
Ook voor tuning kunt u bij ons terecht in onze geklimatiseerde testcabine met Dynojetbank.

Openingsuren Bike Parts BVBA, Lokerenbaan 120, 9240 Zele :
Dinsdag : 10:00u tot 18:30u
Woensdag : 10:00u tot 18:30u
Donderdag : 10:00u tot 19:30u
Vrijdag : 10:00u tot 18:30u
Zaterdag : 10:00u tot 15:30u

Zondag en maandag gesloten

Bike Parts : Masters in Motorcycle Engineering !

Verkoper

Bike Parts Zele

Lokerenbaan 120

9240

Zele