Na anderhalf jaar stilzitten is het weer tijd om samen eropuit te trekken! Daarom organiseert Motorrijders.nl, in samenwerking met de KNMV, op 11 en 12 september Motorfest ’21.

Motorfest is een gloednieuw evenement; een geweldige dag uit voor elke motorrijder, van jong tot oud. En er is genoeg te beleven: verken bijvoorbeeld de Custom Bike Show met de mooiste custommotoren van Nederlandse bodem, of rijd met gloednieuwe motoren van onder andere Mash, Royal Enfield en BMW tijdens een rondrit door de omgeving.

Ontspan, geniet van goed eten, ontmoet elkaar en ervaar klasse muziekacts  als Tim Akkerman, Lisa Loïs en Jan Kanis. Ook 3JS zijn van de partij, zij zullen het repertoire van U2 naar het podium brengen.

Neem ook een kijkje in de koopstraat waar onder meer Arai, Bridgestone en andere merken aanwezig zijn met presentaties en advies. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon rondneuzen op de grote motorparkeerplaats! Meer activiteiten en vermaak worden de komende weken bekendgemaakt.

Voor de reis van en naar Motorfest verzorgen we mooie motorroutes. Vanuit alle vier de windrichtingen is er een route uitgezet waar het treffen als tussenstop deel van uitmaakt. Zo maak je van Motorfest de gezelligste afslag tijdens een dagje motorrijden. Plan je bezoek daarom vooraf met jouw motorvrienden, partner, familie, beste vriend(in) of wie je maar mee wilt nemen!

De toegang is gratis voor KNMV leden, wel is vooraf aanmelden in de ticketshop noodzakelijk. Tickets kosten 17,50 euro en kunnen gemakkelijk online besteld worden in de ticketshop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee, maar moeten wel een gratis entreebewijs (verkrijgbaar in de online ticketshop) bij zich hebben.

Maar da’s nog niet alles, want Kicxstart-lezers kunnen met een korting van 2,50 euro naar Motorfest. Ga daarvoor naar www.motorfest.nl/kicxstart en gebruik de kortingscode KICXSTART.

Aan elk ticket voor volwassenen is een volwaardig KNMV-lidmaatschap gekoppeld, ter kennismaking met de grootste motorrijdersvereniging van Nederland. Dit lidmaatschap is vrijblijvend en loopt op 31 december van dit jaar automatisch af.

Meer informatie vind je op motorfest.nl.Foto Melissa Scharroo Capribee