De nieuwe KicX is er! Met onder andere tests van de Yamaha R7, KTM RC 390, Crossovers-de-luxe (BMW S 1000 XR vs. Ducati Multistrada V4 S), Aprilia Tuono V4, Mash Five Hundred 400, een dossier rond 100 jaar Moto Guzzi (dit keer wel!), een sneak preview uit Paul van Hooffs ‘De Coureur’ plus een interview met de schrijver, een eerbetoon aan Boet van Dulmen … en nog veel meer!

Yamaha R7
Met de tweecilinder van de populaire MT-07 als basis bouwde Yamaha aan een kleine supersport. Is dit de definitieve comeback van de sportmotor?

Yamaha R 7

Crossovers-de-luxe
Beide combineren ze het beste van twee werelden; superbike-genen met allroad-comfort. Maar wie van de twee heeft z’n zaakjes het beste voor elkaar? De Ardennen moeten uitsluitsel bieden.

BMW S 1000 XR Ducati Multistrada V4 S

The Great Escape
Ook wij willen weleens ontsnappen aan de sleur en dat levert dan meteen doldwaze situaties op. Een opsomming van de meest waanzinnige ritten uit onze carrière.

Marathonritten

KTM RC 390
Ready to Race, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen als het aan de oranje brigade uit Mattighofen ligt. Tijd voor een eerste kennismaking met de compleet vernieuwde 2022-versie.

KTM RC 390

Dossier Moto Guzzi
100 Jaar Moto Guzzi: we zoomen in op de bewogen geschiedenis van een uniek motormerk, een reis langs hoogte- en dieptepunten

100 jaar Moto Guzzi

Paul van Hooff: De Coureur
Paul van Hooff, bekend als auteur van ‘Man in het zadel’ en ‘Van hier tot Tokio’, waagde zich voor het eerst aan een roman. We geven een sneak preview en spreken ‘m over het ontstaan van ‘De Coureur’.

Paul van Hooff De Coureur

Aprilia Tuono V4
Aprilia doet een poging om een zekere mate van realiteitszin neer te laten dalen over een van de bruutste nakeds van het moment. Is dat gelukt?

Aprilia Tuono V4

Eerbetoon Boet van Dulmen
Op 16 september jongstleden overleed Boet van Dulmen na een tragisch ongeval, we staan stil bij een van de grootste coureurs die Nederland ooit kende.

Boet van Dulmen

Verder in dit nummer
Tech Talk: Paralleltwins – Startgrid – Cijfers van de maand – Shortshift -Showroom – De Garage – Pitbox – Column Zonta – Column Overzee

Bestel dit nummer