Het januarinummer van KicXstart is er! Met o.a. de Triumph Speed Triple RR, Ducati Streetfighter V2, Yamaha MT-09 SP, wapengekletter in de Ardennen met vier dikke allroads, de European Motorcycle of the Year (EMOTY) en aansluitend een reportage over motoremoties, de winnaar van de MotoKicX GPmanager … en nog veel meer!

Triumph Speed Triple RR
Triumph komt met een overtreffende trap van de Speed Triple RS: de Speed Triple RR. We zijn onder de indruk…

KicXstart 2201

Ducati Streetfighter V2
Eerste kennismaking met het ranke (en verstandige?) broertje van de allesvernietigende Streetfighter V4.

KicXstart 2201

Yamaha MT-09 SP
Mag het ietsjes meer zijn? Nou, een heel klein beetje dan. Hamvraag: is het genoeg om de SP te verkiezen boven de gewone MT-09?

KicXstart 2201

Allroad vergelijk
Wapengekletter zijn ze wel gewend in de Ardennen, prima uitvalsbasis daarom voor ons grote allroad-offensief. Kan de Harley-Davidson Pan America S de strijd aan met BMW R 1250 GS Adventure, KTM 1290 Super Adventure S en Ducati Multistrada V4 S?

KicXstart 2201

EMOTY
The European Motorcycle of the Year: 11 magazines, 10 landen en één winnaar. Welke motor mag zich de 2021 EMOTY-titel toe-eigenen?

KicXstart 2201

Motorrijden is emotie
Ja, ‘motorrijden is emotie’, maar dat is ook meteen zo’n holle marketingkreet. Tijd voor soul searching derhalve, op zoek naar wat ons nu écht raakt als het om motorrijden gaat!

KicXstart 2201

Mooiste van de Straat
Wout van Veldhuizen is een begrip in Nederland (en omstreken) als het om Honda’s CB1100R gaat. Maar deze is wel heel speciaal…

KicXstart 2201

MotoKicX GPmanager: de winnaar!
Gerdo Boeve mag zichzelf kronen tot beste GPmanager van 2021 en nam bij Ducati Zaltbommel de Ducati 848 hoofdprijs in ontvangst!

KicXstart 2201

Verder in dit nummer
Startgrid – Cijfers van de maand – Shortshift – Showroom – De Garage – Pitbox  –
Column Overzee – De Gier Graaft Door

Bestel dit nummer