Op zondag 29 september 2019 is het weer van dattum: dan blijven lederen broeken en motorlaarzen in de kast liggen en bolt de voltallige motorwereld op z’n paasbest – lees: maatpak, (vlinder)das en opgeblonken schoenen – de wereld in om aandacht te vragen voor prostaatkanker en (mentale) gezondheid voor mannen, in samenwerking met de jullie vermoedelijk niet onbekende Movember Foundation.

Vorige edities brachten tienduizenden strakgetrimde gentlemen en -women op de been/baan in meer dan 600 wereldsteden en 95 landen, goed voor miljoenen euro’s, dollars en yens voor het goede doel. Ook België draagt sinds jaar en dag z’n steentje bij, met tien ritten op ons microgrondgebied: Antwerpen, Brugge, Brussel, Chievres, Genk, Gent, Luik, Namen, Roeselare en Doornik zijn ook dit jaar weer van de partij.

De MR-redactie rijdt alvast opnieuw mee in de Gentse parade (zie hieronder voor een geweldige aftermovie van Jari de Brabander), om minstens een steentje bij te dragen om de broodnodige fondsen te helpen werven.

Wil jij ook meerijden – en misschien nog belangrijker – ook een centje bijdragen? Schrijf je dan als de bliksem in via de DGR-website!

After movie – Distinguished Gentleman's Ride 2018 GHENT

A beautiful aftermovie of the DGR Ghent 2018: good-looking people, smiling faces & sunshine at the rendez-vous for charity !Thank you Jari de Brabander for the video. And thank you to anyone who helped, sponsored & participated. Lots of love for all of you <3 See you next year 🙂

Geplaatst door BMC Assenede op Maandag 8 oktober 2018