Na de 700CL-X Heritage en Sport lanceerde CFMoto onlangs ook de derde variant van het 700CL-X platform: de Adventure.

De 700CL-X Adventure combineert een aantal praktische aspecten – een hoger stuur, een hoog windscherm en zadeltassen – met stoere offroad looks zoals noppenbanden en een onder de kroonplaat gemonteerd spatbord. De 700CL-X Adventure zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2023, op prijzen is het nog even wachten.

CFMOTO 700CL-X Adventure

Nog meer nieuws van CFMoto, want de voorbije EICMA kwam het merk ook met een conceptmodel op basis van het 800cc-platform: de NK-C22. Wij zien lekkers als overvloedig carbon, een dubbele uitlaat van SC Concept, een enkelzijdige achterbrug en opvallende velgen … maar we lezen vooral ook ‘concept’…

CFMOTO NK-C22

Als laatste nieuwigheidje stelde CFMOTO ook CFMOTO Ride voor: ‘een gloednieuw intelligent systeem dat erop gericht is om gebruikers geconnecteerd plezier en een veiligere, efficiëntere en intelligentere rijervaring te bieden’. Met het systeem kan je via je telefoon (zowel Android als Apple) gebruikmaken van gekende apps als Waze of Google Maps, CFMOTO Ride zal op termijn worden uitgerold op alle modellen.