Terwijl andere merken elkaar onophoudelijk proberen af te troeven in de populaire nakedcategorie met nieuwe modellen of serieuze updates, houdt Suzuki er nog steeds een zeer bescheiden modelpolitiek op na. Zo introduceren de Japanners volgende maand twee nieuwe kleuropties voor de populaire GSX-S750. Serieuze updates worden dus nog minimaal een jaar uitgesteld. De naked bike wordt leverbaar in een volledig zwarte uitvoering en een grijs met zwarte variant met opvallende blauwe wielen.

In de zwarte kleurstelling zijn alle details van de Suzuki GSX-S750 gehuld in een stoere zwarte kleur. De motor krijgt een matzwarte tank, spatbord en onderkuip. Op de onderkuip staat – in tegenstelling tot zijn voorgangers – niet meer het Suzuki-logo. Dit staat nu kleiner op de tank.

Opvallender is de grijze variant, waarbij subtiel en stijlvol grijs wordt gecombineerd met blauwe details, blauwe wielen en een goudkleurige voorvork. Deze kleurstelling hint naar de succesvolle Suzuki GSX-RR van MotoGP-coureurs Álex Rins en Joan Mir. De tank- en radiatorkappen van de grijze variant zijn bovendien voorzien van een groot GSX-logo, dat doet denken aan het SUZUKI-logo op de GSX-R-modellen.

De viercilinder met 749 cc is afgeleid van de motor uit de GSX-R750. Bij de GSX-S750 is de afstelling alleen meer gericht op straatgebruik. Met 84 kW (114 pk) bij 10.500 toeren is nog altijd niets mis.

Standaard beschikt de GSX-S750 over een LCD-dashboard, een KYB upside down-voorvork en Nissin-vierzuiger radiale remklauwen vóór. Verder is de GSX-S750 uitgerust met tractiecontrole met drie instellingen, ABS en het Easy Start System. Ook Low RPM Assist, dat wegrijden vergemakkelijkt, is standaard.

De nieuwe kleuren van de Suzuki GSX-S750 staan vanaf december bij de Suzuki-dealer. In een later stadium worden de prijzen en accessoires bekendgemaakt.